"ЕМЕ"   
П`ятниця, 26.04.2024, 06:33
Вітаю Вас Гість | RSS
 ЕКОНОМІКА МЕНЕДЖМЕНТ ПІДПРИЄМНИЦТВО      Збірник наукових праць
Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля
Головна Архів номерівРеєстраціяВхід
Меню сайту
Підрозділи
№ 25 (ІІ) / 2013 [33]
№ 25 (І) / 2013 [28]
№ 24 (IІ) / 2012 [25]
№ 24 (І) / 2012 [41]
№ 23 (ІІ) / 2011 [39]
№ 23 (І) / 2011 [40]
№ 22 (ІІ) / 2010 [30]
№ 22 (І) / 2010 [28]
№ 21 (ІI) / 2009 [38]
№ 21 (І) / 2009 [31]
№ 19 (ІІ) / 2008 [0]
№ 19 (І) / 2008 [0]
№ 17 (І) / 2007 [0]
Форма входу
Пошук
Головна » Статті » Збірники » № 24 (І) / 2012

Ібрагімов Е.Е. АНАЛІЗ УМОВ СТРАТЕГІЧНОГО ПЛАНУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ

УДК-65.012.2

Е.Е. Ібрагімов

 

АНАЛІЗ УМОВ СТРАТЕГІЧНОГО ПЛАНУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ

ПІДПРИЄМСТВА КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ

 

У статті проаналізовані основні умови стратегічного планування діяльності ЗАТ «АВК». Визначено, що стабільність є необхідною умовою для ефективного функціонування діяльності кондитерських підприємств, а сприятливими умовами слід вважати зрілість галузі, капіталомісткість та великі розміри самого підприємства кондитерської галузі.

Ключові слова: підприємство, стратегічне планування, умова, кондитерська галузь.

 

Э.Э. Ибрагимов

 

АНАЛИЗ УСЛОВИЙ СТРАТЕГИЧЕСКОГО ПЛАНИРОВАНИЯ

ДЕЯТЕЛЬНОСТИ ПРЕДПРИЯТИЯ КОНДИТЕРСКОЙ ОТРАСЛИ

 

В статье проанализированы основные условия стратегического планирования деятельности ЗАО «АВК». Определено, что стабильность является необходимым условием для эффективного функционирования деятельности кондитерских предприятий, а благоприятными условиями следует считать зрелость отрасли, капиталоемкость и большие размеры самого предприятия кондитерской отрасли.

Ключевые слова: предприятие, стратегическое планирование, условие, кондитерская отрасль.

 

E. Ibragimov

 

ANALYSIS OF CONDITIONS OF THE STRATEGIC PLANNING ACTIVITY

OF ENTERPRISES IN THE CONFECTIONERY INDUSTRY

 

The article analyzes the main conditions of strategic planning of activity of CJSC «AVK». It has been shown that stability is a necessary condition for the effective functioning of confectionery enterprises and  maturity of the industry, capital intensity and a large size of enterprises of the confectionery industry favor their effectiveness.

Key words: enterprise, strategic planning, condition, confectionery industry.

Категорія: № 24 (І) / 2012 | Додав: -=malic=- (16.08.2012) | Автор: Ібрагімов Е.Е.
Переглядів: 568

Друзі сайту

MESTE
  Faculty of Business and Industrial Management, Belgrade, Serbia  


 Кафедра менеджменту та економічної безпеки СНУ ім. В.Даля (Луганськ)




Економічні інтернет-конференції

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz