УДК-65.012.2
Е.Е. Ібрагімов
АНАЛІЗ УМОВ
СТРАТЕГІЧНОГО ПЛАНУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ
ПІДПРИЄМСТВА
КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ
У статті проаналізовані основні умови
стратегічного планування діяльності ЗАТ «АВК». Визначено, що стабільність є
необхідною умовою для ефективного функціонування діяльності кондитерських
підприємств, а сприятливими умовами слід вважати зрілість галузі,
капіталомісткість та великі розміри самого підприємства кондитерської галузі.
Ключові
слова: підприємство, стратегічне планування, умова, кондитерська галузь.
Э.Э.
Ибрагимов
АНАЛИЗ УСЛОВИЙ СТРАТЕГИЧЕСКОГО ПЛАНИРОВАНИЯ
ДЕЯТЕЛЬНОСТИ ПРЕДПРИЯТИЯ КОНДИТЕРСКОЙ ОТРАСЛИ
В статье проанализированы основные условия
стратегического планирования деятельности ЗАО «АВК». Определено, что
стабильность является необходимым условием для эффективного функционирования
деятельности кондитерских предприятий, а благоприятными условиями следует считать
зрелость отрасли, капиталоемкость и большие размеры самого предприятия
кондитерской отрасли.
Ключевые слова: предприятие, стратегическое планирование, условие,
кондитерская отрасль.
E. Ibragimov
ANALYSIS OF CONDITIONS OF THE STRATEGIC PLANNING ACTIVITY
OF ENTERPRISES IN THE CONFECTIONERY INDUSTRY
The article analyzes the main conditions of
strategic planning of activity of CJSC «AVK». It has been shown that stability
is a necessary condition for the effective functioning of confectionery
enterprises and maturity of the
industry, capital intensity and a large size of enterprises of the
confectionery industry favor their effectiveness.
Key words:
enterprise, strategic planning, condition, confectionery industry.
|